Followers

Wednesday, 11 January 2012

My sister a.k.a Nur Fathin Izyan a.k.a Honey Marceillo

Assalamualaikum....
Thanks la untuk kakak aku yang buchuk2 n chomel2 tuh...sebb ajar nak wat blog nie.,.aku tak reti edit......update pun jarang2..tgok blog kakak aku tuh..wah2 makin comel nmpak......

Rindu lah kat minah tuh...budak garang mcm singa hehehe tapi kadang2 marah dia jadi yang buat aku nak tergelak.......memang entry nie nak citer sak dia pun..tak tau nak cakap pa..mungkin terlalu rindu kat RABBIT tuh..hahahha....panggilan yang selalu dipanggil kat kakak aku tuh.......

Aku suka cara dia...kadang2 buat aku tergelak...cepat gelabah..dan selalu buat lawak...ada time aku kacau dia tido..syok gila lah.....muka baby face gitu..dah lah pipi tembam....cubit2..suka2....hahaha......aku conteng muka dia dengan make up dia..hahahha..comel la cgat..mcm badut..sekali dia bangun.....mak aku gelak apasal muka macam tuh..dia tgok cermin..dikejarnya aku satu rumah.......memang garang gila..tapi garang2 dia..chef terhebat dalam rumah....wwwooo...masak tomyam kalah abah aku.......sedap gila...samapai menjilat kaki..hahahha.....bab masak2 ni..lau dia cuti sem or dok kat umah..memang aku suka..sedap.......tak penah aku komen......cuma penah satu hari aku komen sal masakan dia......dia ni tak pandai masak gulai lagi..aku tgok gulai dia cair semacam..nak tak nak.kna telan la kan...nanti dia terasa........mana tak sayang.....kakak sorang tuh ja.............gf yang paling aku sayang.......

Abg kawan aku selalu tnya dulu2 la...sekarang tak la.....kakak aku nie dah berpunya ke belum.....aku cakap dah..padahal sebaliknya....dia cumabercinta dengan MR.DIARY dia ja..hahahha..pelik..aku tak tahu dia cuka cpa sebenarnya..cuma aku ja tahu..sebb aku curi2 baca diari dia.....hahahaha....tapi....entah..susah nak ambil hati akak aku nie........mugkin single..hahaha...

Bab merajuk..memang kuat.....kakak lau dia merajuk..dia akan senyap ja..lau dia jeling..arrrggghh tolong lah..aku takut..aku tau dia memang marah..tapi penyayang....time aku demam dia datang selimutkan aku...bg mkn ubt..n letak cool fever..sayang kau lah......sapa lah untung dapat kau nie......


dah lah..bnyak aku merepek sal dia...apa pun aku sayang kau kak...

love u my sayang kakak...

1 comment:

  1. woi..padam entry nie.......ato aku tolong padam kan blog ni...amboi..kutuk aku noh........siap ang.....aku jumpa ang t..aku bg 5 tngn.....

    ReplyDelete